NaslovnicaVijesti(VIDEO) Novi predsjednik Barcelone dobacio djevojci nakon slikanja: "Zovi me kad napuniš...

(VIDEO) Novi predsjednik Barcelone dobacio djevojci nakon slikanja: “Zovi me kad napuniš 18”

Jučer su održani izbori za novog predsjednika Barcelone, a Joan Laporta odnio je ubjedljivu pobjedu. On će na toj poziciji naslijediti Josepa Mariju Bartomeua, koji je jesenas podnio ostavku nakon velikog pritiska javnosti i navijača, a nedavno je suočen i sa optužbama za koruptivne radnje.

Novi predsjednik Barcelone

Međutim, uoči jučerašnjih izbora djevojka je poželjela fotografiju sa Laportom, koji je na to pristao, ali je uz smiješak rekao: “Hvala, dušo. Zovi me kad napuniš 18 godina.”

Ovaj potez novog predsjednika Barcelone izazvao je veliku zgroženost dobrog dijela navijača katalonskog kluba. Jedan navijač je čak poručio da je to nešto najodvratnije što je čuo u životu, dok ima i onih koji brane Laporta.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!