NaslovnicaVijesti(VIDEO) Novi ugao pokazuje da je sudac trebao priznati Ronaldov gol protiv...

(VIDEO) Novi ugao pokazuje da je sudac trebao priznati Ronaldov gol protiv Newcastlea

Novi ugao pokazuje da je poništeni pogodak Cristiana Ronalda za Manchester United protiv Newcastlea u nedjelju sudac Craig Pawson trebao priznati.

Ronaldo je postigao dva gola protiv Newcastlea u kratkom vremenskom razdoblju, ali oba su poništena. Prvi zbog ofsajda koji je postojao nakon dodavanja Jadona Sancha, dok je kontraverza uslijedila nekoliko sekundi kasnije nakon naknadnog slobodnog udarca dosuđenog za Newcastle.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Fabian Schar je vratio loptu Nicku Popeu, nakon čega je Ronaldo prišao kao da je slobodan udarac izveden, te je odlučio uzeti loptu i zabiti gol pri čemu je vratar Newcastlea ostao ukopan.

Ronaldo i njegovi suigrači iz Uniteda odmah su pobijesnili na suca, jer nije priznao gol, dok je Ronaldo dobio i žuti karton zbog načina na koji je protestirao protiv odluke.

Snimke sa tribina koje su objavljene na internetu pokazuju da se čuo zvižduk suca prije nego što je Schar vratio loptu svom vrataru.

Iako je Schar dotaknuo loptu kad se začuo zvižduk, menadžer Eddie Howe jednostavno misli da je on vraćao loptu Popeu kako bi mogao izvesti slobodni udarac.

Howe je rekao da bi bilo “vrlo teško progutati” da je gol priznat.

“Vidio sam što se dogodilo i za mene je bilo jasno da Fabi nije izveo slobodan udarac”, rekao je medijima Eddie Howe nakon utakmice.

“Dopustio je Nicku da to učini. Ne znam je li se čuo zvižduk suca, ali mislim da se to nije moglo priznati.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!