NaslovnicaVijesti(VIDEO) Objavljena snimka na kojoj Pierre-Emerick Aubameyang kritizira Mikela Artetu. Gabonac se...

(VIDEO) Objavljena snimka na kojoj Pierre-Emerick Aubameyang kritizira Mikela Artetu. Gabonac se odmah ispričao.

Pierre-Emerick Aubameyang je u siječnju napustio Arsenal nakon što je na Emiratesu proveo četiri godine. Kao slobodan igrač otišao je u Barcelonu, a ubrzo nakon dolaska nastala je snimka na kojoj Gabonac govori o treneru Arsenala Mikelu Arteti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Veliki likovi i veliki igrači, on se s time ne može nositi. Trebaju mu mladi igrači koji ništa ne govore”, izjavio je tada 33-godišnjak koji se sada nalazi u Chelseaju.

Snimak je objavljen na internetu, a Aubameyang se zbog svoje izjave ispričao putem društvenih mreža.

“Svjestan sam da postoji video koji je snimljen odmah nakon što sam došao u Barcelonu. Tada sam imao dosta negativnih osjećaja u sebi. Arsenal radi odlične stvari ove sezone. Želim bivšim igračima sve najbolje, samo ne 6. studenog”, napisao je Aubameyang, misleći na datum utakmice Chelseaja i Arsenala u Premier ligi.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!