NaslovnicaVijesti(VIDEO) Objavljeni šokantni snimci: Bivši kapetan ruske reprezentacije nokautirao suca!

(VIDEO) Objavljeni šokantni snimci: Bivši kapetan ruske reprezentacije nokautirao suca!

Bivši ruski kapetan Roman Shirokov je hospitalizirao suca amaterske lige nakon što ga je nokautirao tijekom utakmice.

Objavljeni šokantni snimci

Shirokov je počeo protestirati, jer je vjerovao da mu treba biti dosuđen penal, a zatim prilazi sucu Nikiti Danchenkou te razmjenjuje par riječi sa njim.

Nakon što je dobio crveni karton zbog prigovora, veznjak Shirokov zatim udara Danchenka po licu i kada je pao na zemlju nastavlja to raditi i nogom, dok ga drugi igrači nisu obuzdali.

Sve možete vidjeti na šokantnom videu ispod.

Očevidci na utakmici su tvrdili da je Shirokov rekao sucu: “Ako pokažeš crveni, prebit ću te”, prije nego što je nokautirao suca.

Bivši igrač Zenita je od tada suspendiran od strane MatchTV-a, stanica u kojoj je radio kao stručnjak.

Artur Petrosyan je podijelio sliku Danchenkovom lica nakon napada, gdje je vidljivo što mu je ustvari uradio bivši kapetan ruske reprezentacije.

Danchenko je također izvijestio o svom stanju i otkrio da je proveo četiri sata u bolnici na liječenju rana.

“U bolnici sam proveo četiri do četiri i pol sata, a zatim još 15-20 minuta u hitnoj službi,” objasnio je. “Posvuda su stavili šavove, napravili gomilu pregleda, ali što je najvažnije, sada je sve uredu.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!