NaslovnicaVijesti(VIDEO) Organizatori dodjele Zlatne lopte optuženi za ismijavanje Cristiana Ronalda!

(VIDEO) Organizatori dodjele Zlatne lopte optuženi za ismijavanje Cristiana Ronalda!

Trenutak koji uključuje Cristiana Ronalda tijekom sinoćnje dodjele Zlatne lopte izazvao je kontroverzu među navijačima na društvenim mrežama, a neki su na pozornici označili ‘šalu’ kao ‘nepoštovanje’.

36-godišnji napadač, koji je prošle sezone postigao 46 golova u 59 utakmica za klub i državu, nije bio prisutan na ceremoniji dodjele Zlatne lpte u Parizu u ponedjeljak, gdje je njegov dugogodišnji ruval Lionel Messi osigurao svoju sedmu Zlatnu loptu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prvi put nakon 2010., bivši igrač Real Madrida i Juventusa nije se našao u najbolja tri France Footballa. Umjesto toga, Robert Lewandowski i Jorginho završili su iza konačnog pobjednika Messija.

Ronaldov nedolazak bio je velika tema za razgovor. Zapravo, tijekom događaja, odluka France Footballa da pokaže sliku Ronalda i Didiera Drogbe u donjem vešu izazvala je polemiku na društvenim mrežama.

Kao što možete vidjeti na snimci ispod, Robert Lewandowski, Lionel Messi i Kylian Mbappe su se smijali kada se slika pojavila na pozornici.

Drogba, koji je vodio emisiju zajedno sa francuskom novinarkom Sandy Heribert, čak je nekoliko trenutaka kasnije upitao ‘Zašto?’.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!