NaslovnicaVijesti(VIDEO) Ovim potezom na poluvremenu Haaland i kapetan Young Boysa razljutili mnoge

(VIDEO) Ovim potezom na poluvremenu Haaland i kapetan Young Boysa razljutili mnoge

Na završetku prvog poluvremena susreta između Manchester Cityja i Young Boysa (3:0) u 4. kolu Lige prvaka, zabilježena je zanimljiva situacija. Kapetan švicarske momčadi, Mohamed Ali Camara, zamolio je za dres napadača Cityja, Erlinga Haalanda.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Haaland je ljubazno pristao na zamolbu, no ovaj čin izazvao je negodovanje među nekim gledateljima koji smatraju da takva gesta treba biti izvan okvira same utakmice.

“Nisam to vidio i pomalo sam iznenađen. Ne mislim da je to imalo veze s njegovom igrom, ali vjerojatno ću razgovarati s njim i vidjeti što misli. Možda ga je Haaland pitao za dres ,” rekao je trener Raphael Wicky.

Prema riječima bivšeg igrača Cityja, Keitha Curlea, u razgovoru za Sky Sports, istaknuto je njegovo mišljenje kako bi kao menadžer bio iznimno nezadovoljan takvim postupkom, smatrajući ga nedopustivim. S druge strane, menadžer Cityja, Pep Guardiola, iznio je stav da ga zamjena dresova ne uznemirava.

“Ne znam za to. Pobijedili smo 3-0. To se dogodilo.”, rekao je Guardiola.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!