NaslovnicaVijesti(VIDEO) OVO IMA SAMO U JAPANU: Tri profesionalna nogometaša protiv 100 djece!

(VIDEO) OVO IMA SAMO U JAPANU: Tri profesionalna nogometaša protiv 100 djece!

Što bi se dogodilo kada biste stavili tri profesionalna nogometaša protiv 100 djece na teren pune veličine?

Tri profesionalna nogometaša

Pa, ovaj bizarni ekperiment proveden je u Japanu prošle godine, a snimke se trenutačno dijele na društvenim mrežama od fasciniranih navijača.

To je očigledno postalo nešto kao japanska novogodišnja tradicija i gdje uvijek sudjeluju tri zvijezde iz Japanske lige protiv 100 mladih.

Tom prilikom, Hotaru Yamaguchi, Hiroshi Kiyotake i Yosuke Ideguchi su bili japanski nogometaši kojima je zadatak bio da pokušaju pobijediti školsku djecu.

Yamaguchi sada igra za Vissela Kobea – dok je Ideguchi još uvijek u Leedsa, ali je trenutno na posudbi u njemačkom Greuther Furthu.

Sva tri igrača – koji su, usput rečeno, svi veznjaci – su iskusni Japanci.

Ali mogu li pobijediti 100 djece?

Djeca su bila poredana u nepoznatoj formaciji 10-30-30-30.

To je 10 vratara, 30 braniča, 30 veznjaka i 30 napadača.

A snimka je vrlo zabavan pa pogledajte u nastavku.

Kao što možete vidjeti, mladi su shvatili sve vrlo ozbiljno. U jednom trenutku vidimo jednog od vratara koji galami i daje upute svojim igračiam. Vrhunski odrađeno zaista.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!