NaslovnicaVijesti(VIDEO) Ovo je definitivno promašaj sezone: Sa četiri metra pogodio prečku i...

(VIDEO) Ovo je definitivno promašaj sezone: Sa četiri metra pogodio prečku i koštao Intera tri boda!

Vezni igrač Intera Roberto Gagliardini napravio je nevjerojatan promašaj sezone i koštao Intera sva tri boda, nakon što su remizirali protiv Sassuoloa.

Ovo je definitivno

Conteova ekipa se nadala da će održati male šanse za osvajanje titule Serije A kada budu igrali protiv Sassuoloa u srijedu, ali to se nije dogodilo.

Dok su vodili sa 2-1, šut Lukakua je obranjen od strane vratara Sassuoloa, a zatim je Gagliardini naletio na odbijenu loptu, te sa četiri metra pogodio prečku. Inter i Sassuolo su na kraju remizirali sa rezultato od 3-3.

Ovo je definitivno promašaj sezone 2019/20.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!