NaslovnicaVijesti(VIDEO) Ovo je dribling sezone: Podence osramotio De Bruynea, a zatim asistirao...

(VIDEO) Ovo je dribling sezone: Podence osramotio De Bruynea, a zatim asistirao za gol!

Krilni igrač Wolvesa Daniel Podence je proizveo dribling sezone, nakon što je uspio gurnuti loptu kroz noge Kevinu De Bruyneu!

Ovo je dribling sezone

Momčad Nunoa Espirita Santoa dočekala je Manchester Cityja na Molineuxu u ponedjeljak navečer i našli se dva gola u zaostatku u prvom dijelu utakmice.

Međutim, pokazali su borbu u drugom dijelu i trenutak magije došao je u obliku Podenceove asistencije za Raula Jimeneza.

Portugalski krilni igrač primio je loptu na suprotnoj strani i provukao je kroz noge De Bruyneu, prije nego što je loptu prebacio do Jimeneza i smanjio vodstvo Cityja na 2-1.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!