NaslovnicaVijesti(VIDEO) Par sekundi prije podizanja trofeja Premier lige, James Milner psovao Manchester...

(VIDEO) Par sekundi prije podizanja trofeja Premier lige, James Milner psovao Manchester United!

Osjećaj Jamesa Milnera prema Manchester Unitedu je vrlo jasan prije nego što je Liverpool sinoć podigao trofej Premier lige.

Par sekundi prije podizanja

Redsi su napokon uspjeli uzeti glavnu nagradu u engleskom nogometu nakon 30-godišnjeg čekanja, gdje je Jordan Henderson visoko podigao trofej na posebnoj ceremoniji nakon uzbudljive pobjede od 5-3 nad Chelseajem na Anfieldu.

No, nekoliko sekundi prije nego što je Henderson podigao trofej, Milner, koji je osvojio svoj treći naslov Premier lige, prozivao je rivale Uniteda govoreći ‘j**ene dr**džije’ na livestreamu jednog od igrača.

Navijač Leedsa, a potom igrač, bivši veznjak Macnhester Cityja objašnjavao je kako je napokon sretan što uživa u osvajanju naslova za Redse.

U videu je Milner rekao: “Prvi put da sam želio crvenu vrpcu. Oduvijek je to bio United. ‘j**ene dr**džije'”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!