NaslovnicaVijesti(VIDEO) Paul Pogba na treningu kod kuće nosio dres Juventusa, a evo...

(VIDEO) Paul Pogba na treningu kod kuće nosio dres Juventusa, a evo i zašto!

Superzvijezda Manchester Uniteda Paul Pogba je pružio podršku bivšim suigračima iz Juventusa Danielu Ruganiju i Blaiseu Matuidiju,, tako što je nosio dres Juventusa kada je trenirao kod kuće.

Paul Pogba na treningu

Veznjak Crvenih đavola je snimljen kako trenira u dresu Matuidija 14, Pogbin sunarodnjak bio je drugi igrač Juventusa koji je pozitivno testiran na koronavirus naon Ruganija.

Victor Lindelof iz Uniteda također je nosio dres Ekdala 6, a to ide u prilog njegovom sunarodnjaku Albinu Ekdalu, koji je jedan od pet igrača Sampdorije, koji je pozitivan na Covid-19.

Ne postoji apsolutno nikakav razlog da ovakvea gesta ne izazove polemiku, to samo pokazuje da su Pogba i Lindelof zaista odani prijatelji.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!