NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pepa Guradiolu pitali hoće li preuzeti reprezentaciju Brazila. Pogledajte što je...

(VIDEO) Pepa Guradiolu pitali hoće li preuzeti reprezentaciju Brazila. Pogledajte što je odgovorio

Španjolski mediji su u četvrtak objavili ekskluzivnu vijest po kojoj bi Pep Guardiola nakon Svjetskog prvenstva trebao preuzeti reprezentaciju Brazila.

Navodno su Brazilci sigurno da će aktualni menadžer Manchester Cityja biti njihov novi trener za 12 milijuna eura godišnje, dok bi također trebao potpisati četverogodišnji ugovor.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Pepa su španjolski novinari pitali o tome, a evo što je on odgovorio: “Brazil ima jako dobre domaće trenere koji će voditi reprezentaciju. Ima jako dobrih brazilskih trenera. Kraj priče.”

Guardiola sa Cityjem ima ugovor do 2023. godine, a aktualni trener Brazila Tito je najavio da odlazi nakon SP u Kataru. To je i glavni razlog zbog kojeg Brazilci već rade na njegovom nasljedniku.

Najnovije vijesti

RB Salzburg zaradio 50 milijuna eura od ispadanja Arsenala iz Lige...

0
Nakon sinoćnjeg ispadanja Arsenala iz Lige prvaka, lista europskih klubova sudionika Svjetskog klupskog prvenstva je konačno kompletirana. Od 2025. godine, Svjetsko klupsko prvenstvo će se...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!