NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pepe u suzama nakon što je igrač Porta Nanu pao u...

(VIDEO) Pepe u suzama nakon što je igrač Porta Nanu pao u nesvijest u zastrašujućem sudaru sa vratarom!

Bivši branič Real Madrida Pepe bio je u suzama nakon što je njegov suigrač iz Porta Nanu sinoć u sudaru sa vratarom pao u nesvijesti.

Pepe u suzama

U kasnim minutama utakmice protiv Belenensesa u Ligi Nos, Nanu se sudario sa protivničkim vratarom Stanislavom Kritsyukom i nakon što je dobio udarac u lice, pao je na pod.

Oba su se igrača odmah zabrinula i izbezumljeno tražila medicinsku pomoć. Hitna pomoć se probila na teren i došlo je do desetominutnog zaustavljanja igre dok je nepokretni Nanu bio liječen na travnjaku.

Potom je u vozilu odveden sa terena i pretpostavljamo u obližnju bolnicu. Za ovaj okršaj nije dosuđen penal, već samo korner.

Igrači, uključujući braniča Pepea, bili su potpuno izbezumljeni, a neke su čak vidjeli kako se mole.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!