NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pjanić se rasplakao uz pjesmu Šerifa Konjevića na proslavi transfera u...

(VIDEO) Pjanić se rasplakao uz pjesmu Šerifa Konjevića na proslavi transfera u Barcu

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i veznjak Juventusa Miralem Pjanić novi je igrač Barcelone, a emotivno je bilo na Pjanićevoj proslavi transfera u Barcu, koje je uveličao i Šerif Konjević.

na Pjanićevoj proslavi transfera

Miralem Pjanić u ponedjeljak je službeno postao novi igrač Barcelone, sa kojom je potpisao četverogodišnji ugovor, a do kraja sezone će ostati u redovima Juventusa, sa kojim se bori za naslov prvaka Serie A, te na dobrom je putu da stigne do još jednog Scudetta, nakon čega će uslijediti završnica Lige prvaka.

U sinoćnjem duelu protiv Genoe (0:4) u gostima Pjanić je zabilježio asistenciju, a “Stara dama” je zadržala prednost od četiri boda u odnosu na drugoplasirani Lazio.

Nakon utakmice, Pjanić se uputio ka Luksemburgu, gdje je odrastao, da bi proslavio transfer u katalonski klub sa porodicom i prijateljima.

Slavlje je “začinio” poznati bh. pjevač Šerif Konjević, a Pjanića je naročito dirnula pjesma “Sin”, tokom koje je zaplakao u zagrljaju oca Fahrudina.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!