NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte brutalni napad navijača Real Sociedada na autobus navijača Rome

(VIDEO) Pogledajte brutalni napad navijača Real Sociedada na autobus navijača Rome

Nogometaši Real Sociedada sinoć su na svom terenu odigrali uzvratnu utakmicu 1/8 finala Europske lige protiv Rome, a konačan rezultat ove utakmice bio je 0:0.

Vučica je u prvom susretu koji je prošli tjedan odigran na Olimpicu svladala španjolsku momčad rezultatom 2:0, pa joj je sinoćnji remi bio dovoljan za prolazak u daljnju fazu ovog natjecanja.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, ono o čemu danas bruje strani mediji su nemile scene koje su se dogodile prije sinoćnje utakmice u San Sebastianu, kada su se sukobili navijači obje momčadi. Navijači Real Sociedada napali su autobus navijača Rome dok su išli na stadion, a kako je sve izgledalo pogledajte u video prilogu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!