NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte golčinu sa kojim je Sheriff srušio Reala u 90. minuti...

(VIDEO) Pogledajte golčinu sa kojim je Sheriff srušio Reala u 90. minuti susreta!

Sheriff Tiraspol je u drugoj utakmici skupine D u Ligi prvaka šokirao navijače širom svijeta sa svojim pobjedničkim golom protiv Real Madrida u 90. minuti.

Pogledajte golčinu

Moldavska ekipa, koja je u doigravanjima izbacila Dinamo Zagreb, povela je sa golom u 25. minuti susreta, da bi Real izjednačio iz penala u 65. Međutim, nakon toga se događa veliko čudo i šok za sve navijače na stadionu Santiago Bernabeu, kao i širom svijeta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sheriff postiže gol za pobjedu u 90. minuti susreta, i to kakva golčina. Moldavci su izveli aut u posljednjim minutama, nakon čega Traore šalje loptu malo izvan šesnaesterca, gdje nalijeće Thill koji je šalje u same rašlje. Ovo je Thillov prvi gol u karijeri u Ligi prvaka.

>> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOLČINU! <<

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!