NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako Carrasco prekida Hazardov intervju i ismijava ga zbog toga...

(VIDEO) Pogledajte kako Carrasco prekida Hazardov intervju i ismijava ga zbog toga što Real nije osvojio La Ligu!

Krilni igrač Atletico Madrida Yannick Carrasco prekinuo je intervju Edena Hazarda, samo kako bi ga mogao ismijavati oko osvajanja La Lige.

Pogledajte kako Carrasco

27-godišnji Belgijanac, koji se prošlog ljeta pridružio Diegu Simeoneu na neodređeno vrijeme od kineskog superligaša Daliana Yifanga, bio je ključni član ekipe koja je posljednjeg dana u sezoni 2020/21 osvojila povijesni naslov prvaka.

Atletico je u posljednju utakmicu ušao samo dva boda ispred gradskog rivala Reala, prethodno su imali 10 bodova razlike ranije u sezoni, ali zadržali su to vodstvo sa pobjedom protiv Real Valladolida.

Bila je to pobjeda za naslov koja je Los Blancose poslala u prvu sezonu bez trofeja u više od deset godina, an što je Yannick Carrasco očajnički želio podsjetiti Edena Hazarda dok su bili u kampu sa reprezentacijom pred Europsko prvenstvo.

Dok je bivši igrač Chelseaja razgovarao sa medijima, Carrasco prekida intervju pjevajući: “Campeones, Campeones, ole, ole, ole”, a zatim Hazard zapravo nije znao kako reagirati, te je samo sa velikim smješkom na licu rekao: “Vrlo dobro, jako dobro. Čestitam prijatelju, nevjerojatno.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!