NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako Casemiro pita Ancelottija da li bi trebao dobiti žuti...

(VIDEO) Pogledajte kako Casemiro pita Ancelottija da li bi trebao dobiti žuti kako bi mu se kartoni obrisali u osmini finala!

Čini se da je veznjak Real Madrida Casemiro u srijedu pitao Carla Ancelottija hoće li pokušati dobiti žuti karton.

Pogledajte kako Casemiro

13-struki europski prvaci pobijedili su Sheriff 3-0 u gostima, a David Alaba, Toni Kroos i Karim Benzema su postigli golove u rutinskoj pobjedi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, kontraverzan trenutak se dogodio odmah nakon trećeg pogotka kada Casemiro nije slavio gol. Umjesto toga, otišao je ravno Carlu Ancelottiju sa smiješkom na licu. Brazilac ga je pitao može li namjerno dobiti žuti karton kako bi ih očistio do osmine finala.

Ancelotti je odmahnuo glavom i rekao: “Ne”.

Casemiro je bio udaljen samo jedan žuti karton od suspenzije i bio bi isključen za posljednju utakmicu grupne faze protiv Intera.

Međutim, kartoni se brišu za nokaut fazu i tako bi Casemiro bio dostupan za osminu finala. Casemiro je zamijenjen Antoniom Blanco šest minuta prije kraja utakmice.

Naravno, Ancelotti to nije priznao i rekao je da je Casemiro tražio da bude zamijenjen. Pogledajte video i prosudite sami.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!