NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako će izgledati navijačka sela na Svjetskom prvenstvu u Kataru....

(VIDEO) Pogledajte kako će izgledati navijačka sela na Svjetskom prvenstvu u Kataru. 230 eura noć u brodskom kontejneru

Prvi pogled na smještaj u katarskom navijačkom selu Svjetskog kupa ostavio je mnoge navijače zgrožene. Svjetsko prvenstvo, koje se po prvi put igra zimi, počinje za deset dana, a slike mjesta gdje će tisuće navijača odsjesti kruže internetom.

S više od milijun ljudi koji dolaze iz cijelog svijeta na festival nogometa, Katar je morao koristiti brodove za krstarenje kao plutajuće hotele kako bi primio ogromnu količinu gostiju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

I još jedna ideja koju su pokrenuli je niz navijačkih sela, iako izgledaju kao brodski kontejneri i čine smještaj Fyre Festivala s pet zvjezdica.

U naselju navijača Al-Emadi dostupni su dva odvojena kreveta i bračni kreveti, a tu je i mini-hladnjak i kupaonica/tuš u svakoj kabini, kao i klima uređaj.

Dobivate dvije boce vode koje će vam pomoći da prođete kroz vruće pustinjske uvjete, a na licu mjesta postoji veliki ekran za gledanje utakmica, kao i teniski teren i fitness centar.

Međutim, sobe izgledaju kao nešto što biste dobili u studentskim domovima na sveučilištu. Boravci će vas koštati 740 katarskih rijala, što je gotovo 230 eura, po noćenju.

Razumljivo, stanje u smještaju naišlo je na val žestokih reakcija na društvenim mrežama.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!