NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako Cristiano Ronaldo drži motivacijski govor Alexu Tellesu!

(VIDEO) Pogledajte kako Cristiano Ronaldo drži motivacijski govor Alexu Tellesu!

Pošteno je reći da je forma Cristiana Ronalda bila svijetla točka u inače lošem početku sezone za Manchester United. Portugalska megazvijezda je u nekoliko navrata ove sezone spasila Crvene đavole, nakon što je od dolaska iz Juventusa zabio 10 golova u 15 nastupa u svim natjecanjima.

Upravo taj elitni mentalitet ponekad nosi njegove suigrače, a Ronaldov neumoljiv nagon za uspjehom jasno je vidljiv u iskrenom razgovoru sa Alexom Tellesom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

36-godišnjak je razgovarao sa brazilskim braničem prije treninga, uoči nadolazećeg okrašaja Lige prvaka u gostima kod Villarreala.

Čuje se kako kaže: “Osvojili smo Ligu prvaka. Sljedeće godine smo je ponovo osvojili.”

“Nikad ne znaš što se može dogoditi.”

Vjeruje se da je Ronaldo mislio na sezonu 2015./16. dok je bio u Real Madridu, kada je Rafael Benitez dobio otkaz usred sezone, a Los Blancos osvojili prvi od tri uzastopna naslova Lige prvaka.

Čini se da Unitedu još dosta nedostaje da bude kandidat za pobjedu u ovosezonskom natjecanju, unatoč tome što je već osigurao svoje mjesto u nokaut fazi.

Crveni vragovi su rezervirali mjesto u osminu finala nakon pobjede od 2-0 u toj prethodno spomenutoj utakmici na gostovanju kod Villarreala, čime je njihova posljednja utakmica grupne faze protiv Young Boysa sada samo formalnost.

No, trenutni fokus je trenutno na Premier ligi i utakmici protiv Arsenala na domaćem terenu. United želi smanjiti razliku od pet bodova između sebe i West Hama koji se nalazi na četvrtoj poziciji.

Najnovije vijesti

Mohamed Salah donio odluku o svojoj budućnosti

0
Špekulacije oko budućnosti Mohameda Salaha, ključnog igrača Liverpoola, stavljene su na stranu nakon što je sam Salah odlučno potvrdio svoj ostanak na Anfieldu. Nedavni...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!