NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako Cristiano Ronaldo gleda svoje golove u timskom busu nakon...

(VIDEO) Pogledajte kako Cristiano Ronaldo gleda svoje golove u timskom busu nakon utakmice protiv Republike Irske!

Cristiano Ronaldo bio je toliko sretan sa svojim rekordnim golom u srijedu navečer da je svoje golove gledao u timskom autobusu. Ronaldu je penal u prvom poluvremenu protiv Rebulike Irske obranio 19-godišnji vratar Manchester Cityja Gavin Bazunu.

Pogledajte kako Cristiano Ronaldo

No, kasnije na utakmici je postigao dva gola. Najprije izjednačujući pogodak u 89. minuti susreta i zatim svoj 111 gol za Portugal u sudijskoj nadoknadi. Time je nadmašio Alija Daeija kao vodećeg svjetskog strijelca.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sada je TNT Sports objavio snimku na kojoj Ronaldo uživa gledajući svoje golove iz drugog ugla nakon utakmice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!