NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako Cristiano Ronaldo hvata navijača koji je utrčao na teren...

(VIDEO) Pogledajte kako Cristiano Ronaldo hvata navijača koji je utrčao na teren u Ligi prvaka!

Cristiano Ronaldo zaista ima stravstvene navijače širom svijeta, ali ovaj je išao predaleko tijekom Lyonove pobjede nad Juvnetusom u Ligi prvaka u srijedu navečer.

Pogledajte kako Cristiano

Gol Lucasa Tousarta u 31. minuti susreta prvog ovosezonskog meča u osmini Lige prvaka protiv Juventusa je bio dovoljan da oni ostvare pobjedu na domaćem terenu.

Dok je Juventus jurio za golom, navijač je utrčao na teren, a obezbjeđenje ga nije uspjelo uhvatiti, a zatim je Ronaldo uzeo stvar u svoje ruke.

Ovo je bilo neželjeno odvlačenje pažnje za Cristiana Ronalda, jer će Juventus biti pritiskom u drugoj utakmici. Suština priče jeste da, ako želite selfie sa legendom, odaberite bolje vrijeme za to…

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!