NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako igrači Valencije nisu znali što da rade nakon himne...

(VIDEO) Pogledajte kako igrači Valencije nisu znali što da rade nakon himne Lige prvaka!

Koronavirus je imao veliki utjecaj na sport i vjerojatno je najveći utjecaj bio nedostatak rukovanja prije meča, pa je to zbunilo igrače Valencije u utorak navečer.

Širenje i potencijalno širenje Covid-19, dovelo je do otkazivanja sportskih događaja i prisililo ih da se igraju iza zatvorenih vrata uključujući nekoliko utakmica Lige prvaka.

Utakmica između Valencije i Atalante odigrana je bez navijača, a bilo je više zbunjenosti zbog nedostatka rukovanja pred utakmicu. Rukovanje je ogled poštovanja jedne ekipe prema drugoj, dok domaća ekipa nije bila sigurno što učiniti nakon što je završena himna Lige prvaka.

Pogledajte sami ispod.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!