NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je Aleksandar Mitrović ismijavao Cristiana Ronalda sa limenkom Coca-Cole

(VIDEO) Pogledajte kako je Aleksandar Mitrović ismijavao Cristiana Ronalda sa limenkom Coca-Cole

Aleksandar Mitrović je snimljen kako ismijava Cristiana Ronalda sa limenkom Coca-Cole, nakon što je gol sprskog napadača zaustavio Portugal u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Pogledajte kako je Aleksandar

Ako postoji nešto što Ronaldo mrzi više od poraza, to su gazirana pića. Napadač Manchester Uniteda ranije je otkrio činjenicu da mrzi što ih njegov sin pije.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Zatim je prošlog ljeta portugalski napadač bio na naslovnicama, jer je premjestio dvije boce Coca-Cole tijekom Europskog prvenstva, umjesto da je dopustio da budu ispred njega tijekom konferencije za novinare, jer su oni bili jedan od glavnih sponzora.

Taj je štos zapravo teško pogodio Coca-Colu, a tvrtku je navodno doživjela pad cijene dionica od 5,2 milijarde dolara, ali sada se Mitrović za njih možda osvetio Ronaldu.

Nakon utakmice zabilježeno je kako Mitrović slavi pobjedu, a navijači misle da je Cristiana Ronalda trolao sa limenkom Coca-Cole. Pogledajte video u nastavku i sami procijenite.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!