NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je Carlos Tevez nakon 'stravstvenog' poljupca sa Maradonom postigao...

(VIDEO) Pogledajte kako je Carlos Tevez nakon ‘stravstvenog’ poljupca sa Maradonom postigao gol i donio titulu svom timu!

Carlos Tevez je poljubio Diego Maradonu usta prije nego što je postigao pogodak koji je sinoć odveo njegov tim Bocu Juniors do naslova prvaka Argentine.

Maradona je upravljao Gimnasijom protiv njegovih bivših poslodavaca Boce, koje je vodio dva puta u svojoj slavnoj karijeri.

Primio je svoj vlastiti dio na terenu, ali sinoć je njegov poklon stigao u obliku poljupca Carlos Teveza prije utakmice.

Ali to nije bila samo dobra forma Teveza, nego je objasnio nakon meča da je namjerno pokazao Diego Maradoni malo ljubavi u nadi da će dobiti mnogo sreće za presudnu utakmicu.

U razgovoru sa Oleom rekao je: “Znao sam da moram poljubiti Diega. Imao sam sreću na ovaj način…ponekad moraš tražiti sreću.”

A ta sreća je definitivno funkcionisala za bivšeg igrača Manchester Cityja i Uniteda i napadača Juventusa. Postigao je gol u 72 minuti susreta, sa jedinim golom u toj utakmici, a činjenica da je River Plate imao 1-1 u gostima, znači da su osvojili 34. naslov prvaka u La Bombaneri.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!