NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je Dimitri Payet ošamario protivničkog trenera

(VIDEO) Pogledajte kako je Dimitri Payet ošamario protivničkog trenera

U derbiju prošlog kola francuskog prvenstva, Marseille je doživio poraz od Lensa s rezultatom 1:2. Navedeni ishod utakmice direktno je utjecao na pozicije momčadi na tabeli; Lens je sada drugi, a Marseille je na trećem mjestu u Ligue 1. Uz to, tijekom utakmice kamere su zabilježile incident.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Pomoćni trener Lensa Yannick Cahuzac dobio je crveni karton tijekom utakmice nakon što je došlo do incidenta s igračem Marseillea Dimitrijem Payetom. Payet je podigao tenzije nakon što se upleo u sukob s Cahuzacom, a na kraju je otišao toliko daleko da ga je čak i ošamario. Ova neugodna situacija ostavila je negativan dojam na utakmici i pokrenula mnogo polemike.

Tijekom incidenta u kojem je sudjelovao Payet, trener Lensa Franck Haise zahtijevao je isključenje igrača Marseillea, ali njegova želja nije ispunjena. Kao da to nije bilo dovoljno frustrirajuće, Payet se vratio u igru nakon incidenta i postigao jedini gol za Marseille na toj utakmici, što je dodatno pojačalo osjećaj nepravde kod trenera i navijača Lensa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!