NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je Dortmund najavio novo pojačanje!

(VIDEO) Pogledajte kako je Dortmund najavio novo pojačanje!

Borussia Dortmund najavila je potpisivanje Jude Bellinghama u bizarnom videu u kojem njegovi novi suigrači pjevaju ‘Hey Jude’.

Pogledajte kako

17-godišnjak se pridružio njemačkoj ekipi iz Birmingham Cityja za 26 milijuna funti, što je rekord svih vremena za 17-godišnjaka.

Pogledajte video u nastavku:

Internacionalac Engleske U17 reprezentacije će napustiti Birmingham nakon finalne utakmice u Championshipu u srijedu protiv Derbyja.

U tom susretu je Derby favorit sa koeficijentom 2.62, dok je na pobjedu Birminghama 2.70. Birmingham u toj utakmici igra na domaćem terenu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujem da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!