NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je Ederson provocirao navijače Arsenala tijekom velikog derbija

(VIDEO) Pogledajte kako je Ederson provocirao navijače Arsenala tijekom velikog derbija

Manchester City je u derbiju 33. kola engleskog prvenstva nadigrao Arsenal i zasluženo slavio s visokih 4:1. Kevin de Bruyne se istaknuo s dva gola i asistencijom, a Erling Haaland je doprinio s dvije asistencije i jednim golom kojim je ispisao povijest Premier lige. Iako nije imao puno posla, Cityjev golman Ederson se istaknuo trolanjem gostujućih navijača.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Arsenalovi navijači su došli u Manchester s nadom da će njihova momčad ostvariti dobar rezultat koji bi održao njihove nade za osvajanjem Premier lige. Međutim, njihove nade su se brzo raspale nakon što je Manchester City slavio s visokih 4:1. Iako su imali samo dva šuta u okvir gola, Ederson je pokazao dominaciju nad Arsenalovim napadačima, što je jasno dao do znanja navijačima Topnika.

Uzburkao je strasti tijekom utakmice nakon što se, dok su njegovi suigrači slavili gol na protivničkoj strani terena, okrenuo prema navijačima Arsenala i pokretima ruku imitirao plakanje. Svoj potez je začinio plaženjem jezika. Njegov provokativni gest je izazvao reakciju navijača, ali i šire javnosti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!