NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je Ibrahimović proslavio 40. rođendan. Doveo Nadu Topčagić i...

(VIDEO) Pogledajte kako je Ibrahimović proslavio 40. rođendan. Doveo Nadu Topčagić i Pogbu te napravio šou!

Zlatan Ibrahimović je jučer u jednom od hotela u Milanu napravio proslavu svog 40. rođendana, a posebna gošća je bila Nada Topčagić.

Jedna od najpopularnijih pjevačica u regionu je izvela svoju pjesmu ‘Jutro je’ koju Ibrahimović obožava i prati kroz cijelu karijeru. Nema kluba u kojem je igrao da nije snimljen u svlačionici kako pleše uz tu pjesmu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Na društvenim mrežama su se odmah pojavili brojni videi sa rođendana, a na nekima se može vidjeti da su na proslavu stigli brojni poznati igrači.

Tako se na jednom od njih vidi kako Marco Verratti plješće uz ritam pjesme ‘Jutro je’, a kasnije i pjeva, kao da zna tekst pjesme.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!