NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je Saint-Maximin poklonio sat od 2000 funti navijaču Newcastlea!

(VIDEO) Pogledajte kako je Saint-Maximin poklonio sat od 2000 funti navijaču Newcastlea!

Zvijezda Newcastle Uniteda Allan Saint-Maximin nasumičnim činom ljubaznosti poklonio je navijaču sat koji košta gotovo 2000 funti.

Pogledajte kako je Saint-Maximin

Svrake su u subotu konačno ostvarile svoju prvu pobjedu ove sezone u Premier ligi protiv Burnleya, a Callum Wilson je golom u prvom poluvremenu osigurao tri boda na St. James Parku.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Saint-Maximin je vjerojatno najtalentiraniji igrač u Newcastleu i redovito oduševljava navijače svojim dribliznima.

Razvio je prilično dobar odnos sa navijačima Newcastlea, a tome je dodao i situaciju koja se dogodila prošlog mjeseca kada je poklonio sat Tag Heuer Aquaracer navijaču Svraka Michaelu Urwinu.

Navijač se nadao autogramu dok je čekao na ulazu, ali je na kraju izašao sa skupim satom.

Govoreći za Chronicle Live, Urwin je rekao: “Izašao je iz svog auta i došao do mjesta gdje sam stajao, dao mi kutiju i rekao ‘Ovo je za tebe’. Tresao sam se, da budem iskren, ali bio je prilično uzbuđen i samo je govorio ‘Otvori, otvori!’

“To je apsolutno nevjerojatna stvar. Samo sam pitao mogu li se slikati sa njim i on je bio sretan što je to napravio. Zaista jednostavno nisam mogao vjerovati.

“Samo sam htio da zna koliko sam zahvalan što je izabrao mene.

Michael još uvijek ne zna zašto ga je Saint-Maximin odabrao, ali je naravno više nego zahvalan.

Unatoč njegovoj vrijednosti, nije zainteresiran za prodaju sata i umjesto toga planira ga prenijeti svojoj djeci.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!