NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je Sergio Busquets u 95 minuti prekinuo akciju i...

(VIDEO) Pogledajte kako je Sergio Busquets u 95 minuti prekinuo akciju i poništio gol Cadiza sa drugom loptom na terenu!

Kapetan Barcelone Sergio Busquets dobio je ogromne kritike nakon što je u 95. minuti prekinuo akciju i poništio gol Cadiza sa drugom loptom na terenu. Sinoć je Barcelona jedva sačuvala rezultat od 0-0 protiv Cadiza, nakon nevjerojatnog poteza njihovog kapetana.

Barcelona, koja je dobila crveni karton u drugom poluvremenu (Frenkie de Jong) produžila je svoj niz bez pobjede na tri utakmice nakon još jednog katastrofalnog nastupa koji ih je ostavio na sedmoj poziciji, sedam bodova iza vodećeg Real Madrida.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, moglo je biti i gore da Busquets nije pokazao svoje iskustvo u posljednjim minutama utakmice.

Cadiz je bio u kontri u kojoj su imali šansu za gol, kojeg su na kraju postigli, ali je poništen zbog toga što je Busquets napucao protivničkog igrača sa drugom loptom na terenu.

Pogledajte kako je to izgledalo. Mizerna i očajna Barcelona bez Lionela Messija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!