NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je sudac prepao Mbappea u tunelu prije utakmice protiv...

(VIDEO) Pogledajte kako je sudac prepao Mbappea u tunelu prije utakmice protiv Leipziga!

Kylian Mbappe je bio jedan od glavnih junaka u preokretu PSG-a protiv Leipziga sinoć u trećem kolu grupne faze Lige prvaka. Francuz je postigao prvi gol, a zatim je i asistirao za drugi, te kasnije izborio penal za treći kojeg je realizirao Lionel Messi.

Imao je Mbappe priliku da u posljednjim minutama i sam realizira drugi penal koji je dosuđen PSG-u u toj utakmici, međutim, opalio je loptu preko gola.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Još jedna zanimljiva scena se dogodila prije početka utakmice i to u tunelu. Sudac je puhao u zviždaljku kako bi pozvao igrače obje momčadi da se okupe kako bi krenuli sa izlaskom na teren, no očito je to bilo previše snažno pa je Kylian Mbappe poskočio od straha.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!