NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je Tottenham u 95. minuti napravio povijesni preokret protiv...

(VIDEO) Pogledajte kako je Tottenham u 95. minuti napravio povijesni preokret protiv Leicestera!

Tottenham je sinoć u nevjerojatnoj utakmici u Premier ligi ostvario pobjedu od 3-2 u gostima protiv Leicestera. Lisice su vodile sve do 95. minute kada, nakon čega je u samo 60 sekundi Tottenham ostvario povijesni preokret.

Leicester je zbog ozljeda i odlazaka igrača na Afrički kup nacija igrao praktički bez prve momčadi. Domaćini su na King Power stadionu poveli sa golom 24-godišnjakeg Dake, a prije kraja prvog poluvremena, Tottenham preko Kanea dolazi do izjednačenja.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Lisice ponovo dolaze u vodstvo preko Maddisona, ali je taj rezultat vrijedio sve do pete minute sudačke nadoknade kada se ukazao Bergwijn koji postiže prvo u 95., a zatim i u 97. minuti za 3-2.

Pogledajte golove ispod.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!