NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako su navijači Rome odbili dres Lorenza Pellegrinija nakon poraza...

(VIDEO) Pogledajte kako su navijači Rome odbili dres Lorenza Pellegrinija nakon poraza od 6-1 protiv Bodo/Glimta!

Dio navijača Rome suočio se sa igračima prve momčadi nakon šokantnog poraza od 6-1 od norveškog Bodo/Glimta – i oni su izravno odbili prihvatiti gestu isprike Lorenza Pellegrinija. Naime, Lorenzo je ponudio navijačima svoj dres kao ispriku, što oni naravno nisu željeli prihvatiti.

Pogledajte kako su

Bila je to noć za zaborav za momčad Josea Mourinha u Konferencijskoj ligi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Unatoč 100% rekordu u natjecanju uoči utakmice u četvrtak navečer, oslabljena talijanska momčad imala je muke od početka. Erik Botheim je postigao gol u osmoj minuti susreta, a Bodo/Glimt je ubrzo udvostručio svoje vodstvo.

Carles Perez je odgovorio sa 2-1, ali domaći su nastavili postizati golove. Norveška ekipa koja se trenutno nalazi na vrhu Eliteseriena, nastavila je sa još četiri gola protiv loše Rome, dok je Mourinho doživio jedan od najtežih poraza u karijeri do sada.

Nakon što je utakmica završila, gostujući navijači su razumljivo bili frustrirani rezultatom.

Zapravo su se suočili sa igračima poput Tammyja Abrahama, koji je viđen kako ima žestok razgovor sa jednim od navijača.

Kao što možete vidjeti na gornjoj snimci, Lorenzo Pellegrini je pokušao ponuditi svoj dres gostujućim navijačima kao način isprike, ali je odbijen.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!