NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako Tuchel maltretira Manea i Sanea na treningu Bayerna

(VIDEO) Pogledajte kako Tuchel maltretira Manea i Sanea na treningu Bayerna

Prije nešto manje od mjesec i pol dana, Thomas Tuchel je preuzeo Bayern. Unatoč tome što je Sane, čija se vrijednost procjenjuje na 70 milijuna eura, jedan od najskupljih igrača na tržištu, Tuchel je pokazao da cijena ne utječe na njegov pristup. To je dokazao na treningu kada je udario Sanea nogom u stražnjicu, a video je brzo postao popularan na društvenim mrežama.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Unatoč tome što je krilni napadač Bayerna postigao 13 i namjestio osam golova ove sezone, njemački su mediji bili kritični prema njegovoj disciplini. Bild je izvijestio da je igrač kasnio na treninge te je bio kasni za polazak na utakmicu protiv Borussije Mönchengladbach, koju je Bayern na kraju izgubio 2:3. Bayern je 2020. godine doveo ovog igrača iz Manchester Cityja za 50 milijuna eura, a do sada je na 129 utakmica za njemački klub postigao 37 golova i namjestio 35.

Na internetu se sada pojavila snimka na kojoj se vidi kako Thomas Tuchel izvodi novu podvalu na treningu. Prilazi Sadiju Maneu (31) s leđa i skida mu šorc. Mane, čija je vrijednost procijenjena na 45 milijuna eura, bio je iznenađen potezom trenera koji se cerekao odlazeći. Bayern je prošlog ljeta kupio Manea od Liverpoola za 32 milijuna eura, ali navijači su razočarani njegovim doprinosom. Osim toga, Mane se potukao s Saneom prošlog mjeseca.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!