NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte prvi gol Mesut Ozila nakon 10 mjeseci u Arsenalu -...

(VIDEO) Pogledajte prvi gol Mesut Ozila nakon 10 mjeseci u Arsenalu – neprocjenjiva reakcija Mikel Artete!

U 90. minuti večerašnjeg susreta Premijer lige između Newcastlea i Arsenala, superzvijezda Gunnersa Mesut Ozil postigao je gol iz dobro uigrane akcije.

Pogledajte prvi gol

Ofanzivni vezni igrač krenuo je u napad i ubacio loptu Nicolasu Pepeu. Arsenalovo novo pojačanje je loptu dobacilo do Alexandra Lacazettea, a napadač je stručno pronašao Mesut Ozila.

Lacazette je potom odigrao dodavanje preko obrane, iako je bio pod velikim pritiskom, a Mesut Ozil je ostao slobodan da zakuca loptu u mrežu.

Prema Sky Sportsu, ovo je bio prvi cilj Ozila u 10 mjeseci. Pogledajte ispod gol Mesut Ozil, te reakciju Mikel Artete nakon tog gola.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!