NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte prvi razgovor Lionela Messija i Sergija Ramosa u PSG-u!

(VIDEO) Pogledajte prvi razgovor Lionela Messija i Sergija Ramosa u PSG-u!

Lionel Messi i Sergio Ramos su imali svoj prvi razgovor kao suigrači u PSG-u, nakon godina kao ogorčeni rivali Barcelone i Real Madrida.

Pogledajte prvi razgovor

Messi i Ramos su međusobno igrali u 45 El Clasica i u mnogima od njih bili bi u izravnoj konkurenciji.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Iako je Messi najbolji strijelac svih vremena, Ramos je ostvario vlastite pobjede, uključujući i kada se par sastao prošlog listopada u La Ligi.

Ipak, obojica to moraju ostaviti u prošlosti, budući da su suigrači u PSG-u, a obojica su nakon isteka ugovora u Španjolskoj prešli u Ligue 1.

Dvojac je već podijelio ono što izgleda kao prilično srdačan telefonski poziv, pa se čini da nećemo vidjeti ponavljanje njihovih sukoba.

“Uvijek sam govorio da će Messi imati ulogu u mom timu.”

I Messi i Ramos navikli su biti kapetani u svojim klubovima, ali sada moraju prihvatiti da je Marquinhos čovjek koji nosi traku na Parku Prinčeva.

Raoms, koji je bio na Bernabeuu od 2005 .godine prije odlaska u francusku prijestolnicu na kraju ugovora, očito je zaboravio da trake više nije bilo kada je stigao.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!