NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte šampionsko slavlje Real Madrida

(VIDEO) Pogledajte šampionsko slavlje Real Madrida

Los Blancosi su savladali Villareal na svom terenu u pretposljednjem kolu španjolske La Lige, te su otklonili sve dileme oko borbe za naslov prvaka, tako da je šampionsko slavlje Real Madrida moglo da počne.

Nogometaši madridskog Reala osvojili su naslov prvaka Španjolske, 34. u povijesti, pošto su u 37. kolu La Lige savladali Villareal sa 2:1.

EKipa Zinedinea Zidanea otklonila je sve dileme (ukoliko ih je bilo) pobjedom nad “žutom podmornicom”. Dva gola Karima Benzeme (u 29. minutu i 77. minutu) bila su dovoljna za trijumf, ispostavilo se i naslov.

Iborra je smanjio prednost Los Blancosa u 84. minutu susreta, a gosti su u sudačkoj nadoknadi propustili i veliku priliku za izjednačenje.

Barcelona je imala priliku da sačuva nadu i obezbijedi dramatično posljednje kolo u prvenstvu, ali se propisno izblamirala na svom terenu protiv Osasune (1:2), koja je sa igračem manje odnijela sva tri boda sa Nou Campa.

Kapetan Sergio Ramos podigao je šampionski pehar na stadionu Alfredo di Stéfano, a evo kako je izgledalo slavlje Los Blancosa:

Real je osvojio 34. naslov prvaka Španjolske, a ovim peharom je prestigao Barcelonu – “kraljevski klub” ima 92 trofeja, Blaugrana jedan manje.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!