NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte video na kojem se Chiellini i Bonucci prepiru za dres...

(VIDEO) Pogledajte video na kojem se Chiellini i Bonucci prepiru za dres Lionela Messija!

Italijanski obrambeni par Leonardo Bonucci i Giorgio Chiellini bili su sjajni tijekom Europskog prvenstva, ali su se jednom posvađali oko dresa Lionela Messija.

Bonucci i Chiellini su bili sastavni dio uspjeha Italije na Euru, a Chiellinijev prekršaj nad Bukayom Sakom u finalu je odmah postao viralan.

Čak i prije Eura, par je uživao u partnerskom uspjehu tijekom zajedničkog boravka u Juventusu, osvojivši osam naslova Serije A rame uz rame u obrani Stare dame.

Iako njihovo partnerstvo izgleda čvrsto kao kamen, ipak se povremeno svađaju.

Još 2017. godine Juventus se u četvrtfinalu Lige prvaka sastao sa Barcelonom. Tijekom revanša Bonucci se pokušao dočepati Messijevog dresa.

Pred kraj utakmice, bivši branič Barija je prišao Messiju i povikao ‘Leo’, prije nego što ga je njegov suigrač udario po ruci. Pogledajte ovaj bizaran trenutak ispod.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!