NaslovnicaVijesti(VIDEO) Posljednji intervju Diega Maradone pokazuje kakav je zaista bio kao čovjek!

(VIDEO) Posljednji intervju Diega Maradone pokazuje kakav je zaista bio kao čovjek!

Posljednji intevju Diega Maradonu ima potpuno novu razinu osjećaja i potresnosti nakon što je preminuo u dobi od 60 godina.

Posljednji intervju Diega Maradone

Argentinac koji je pobijedio u Svjetskom kupu razgovarao je sa novinama Clarin samo nekolik dana prije nego što je hitno prevezen u bolnicu i samo nekoliko tjedana prije srčanog zastoja koji mu je na kraju oduzeo život.

Bivši igrač Barcelone i Napolija, koji je imao dosta osobnih problema sa drogom i alkoholom, naišao je nevjerojatno ranjihovu osobu i puno je pričao o tome što mu je nogomet pružio ljubav.

Izrazio je želju da ponovno sretne svoju majku ‘Dona Tota’ na nebu nakon što je umrla prije devet godina.

“Ponekad se pitam hoće li meljuti i dalje voljeti”, rekao je Maradona.

“Bit ću vječno zahvalan ljudima. Svaki dan me iznenade, ono što sam doživio u povratku u argentinski nogomet nikada neću zaboraviti.”

“Premašilo je ono što sam mogao zamisliti, jer sam dugo bio vani i ponekad se čovjek pita hoće li me ljudi i dalje voljeti, hoće li i dalje osjećati isto.”

“Kad sam na dan prezentacije došao na teren u Gimnasiji, osjetio sam da ljubavi sa ljudima nikada neće biti kraja.”

“Otišao sam i vrlo sam sretan. Nogomet mi je pružio sve što imam, više nego što sam ikad zamišljao. A da nisam imao tu ovisnost, mogao bih igrati puno više.”

“Ali danas je to prošlo, dobro sam i najviše mi je žao što nisam imao roditelje. Uvijek zaželim tu želju, još jedan dan s Totom, ali znam da je s neba ponosna na mene i da je bila jako sretna. “

Još uvijek menadžer Gimnasia y Esgrima u vrijeme svoje smrti, Maradona se nadao budućnosti Argentine kao nacije.

Sam Maradona bio je siromašan u odrastanju i zato mu je želja bila vidjeti svoje sunarodnjake sretnima i zdravima.

“Želim da svim Argentincima bude dobro, imamo prekrasnu zemlju i vjerujem da će nas naš predsjednik moći izvući iz ovog trenutka.

“Jako me rastužuje kad vidim djecu koja nemaju dovoljno za jesti, znam kakav je osjećaj biti gladan, znam kakav je osjećaj osjećati kad ne jedete nekoliko dana, a to se u mojoj zemlji ne može dogoditi .

“To je moja želja da vidim Argentince sretne, da svakodnevno rade i jedu.”

Posljednji trenuci Diega Maradone na videu ispod.

Najnovije vijesti

Francuski nogometaš okončao karijeru zbog zdravstvenih problema te pokrenuo tužbu protiv...

0
Iz Francuske nam dolazi jedinstvena priča o profesionalnom nogometašu Francois-Xavieru Fumu Tamuzu koji je odlučio pokrenuti tužbu protiv dva farmaceutska giganta zbog cjepiva tijekom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!