NaslovnicaVijesti(VIDEO) Potres u Kataloniji: Messi odlazi iz Barcelone!

(VIDEO) Potres u Kataloniji: Messi odlazi iz Barcelone!

Lionel Messi je zatražio da napusti Barcelonu ovog ljeta. Ugovor Argentinca istječe 2021. godine, ali se čini da je napravio odluku o napuštanju. Ovo su katastrofalne vijesti za navijače Barcelone.

Potres u Kataloniji

Samo nekoliko dana nakon što je zabilježio svoj najgori poraz nakon što ih je Bayern deklasirao sa 8-2 u četvrtfinalu Lige prvaka, kapetan i legenda Lionel Messi je zatražio da napusti klub.

To dolazi od Marcela Bechlera, brazilskog novinara koji je bio prvi novinar koji je javio za Neymarov transfer u PSG, to se ostvarilo zar ne? Nitko nije vjerovao da će Neymar otići u PSG pa se dogodilo, a sada je u pitanu Messi.

U prijevodu piše da Messi želi napustiti Barcelonu ovog lejta, te ne želi čekati istek ugovora 2021. godine.

Messi je povezan sa klubovima kao što su Manchester City, Manchester United, Inter i PSG.

Greame Souness je rekao danas da bi Manchester United trebao pokušati potpisati Messija ovog ljeta.

“Ovo bi bio savršen tjedan za slanje ponude za 33-godišnjeg Argentinca i lako bih ga mogao vidjeti kako igra u Manchesteru – bilo Unitedu ili Cityju.”

Ipak, ovo bi u konačnici mogao biti samo pokušaj da mu se dodatno poveća plaća u Barci, ali s obzirom da sve više i više izvještaja dolazi o tome da želi da ode, ovo bi mogla biti posljednja sezona Messija u Barceloni.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!