NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pred tisućama navijača: Kroos otkrio nasljednika svog broja 8 u Real...

(VIDEO) Pred tisućama navijača: Kroos otkrio nasljednika svog broja 8 u Real Madridu

Pred tisućama navijača na madridskom trgu i stadionu Santiago Bernabeu, Real Madrid je proslavio pobjedu nad Borussijom Dortmund (2:0) i svoju 15. titulu Lige prvaka. Među mnogim igračima koji su održali govore bio je i Toni Kroos (34).

Finale Lige prvaka bila je posljednja utakmica njemačkog veznjaka za Real jer će završiti karijeru nakon Europskog prvenstva. Pred tisućama navijača, Kroos je najavio da će njegov broj 8 nositi Urugvajac Fede Valverde (25), koji je prethodno potvrdio da to želi.

Govoreći za klupsku televiziju, Valverde je otkrio da je osjetio “drhtanje u nogama” kada je Kroos spomenuo da će mu predati svoj dres. “Zahvalan sam na svakom trenutku provedenom s Tonijem, bilo je to zaista izvanredno,” rekao je Valverde.

Kroos je bio član Bayera Leverkusena, Bayerna i Real Madrida, gdje igra od 2014. godine. S Real Madridom je osvojio pet Liga prvaka, a s Bayernom jednu, te je sakupio ukupno 27 trofeja u drugim natjecanjima. Osim toga, 2014. godine postao je svjetski prvak s Njemačkom reprezentacijom.

Svoju karijeru kao vezni igrač Valverde je započeo u urugvajskom Penarolu. Real Madrid ga je doveo 2016. godine, a zatim je igrao za njihovu drugu ekipu i za Deportivo La Corunu.

Od 2018. godine član je prvog tima Real Madrida, a prema podacima Transfermarkta, zabilježio je 258 službenih utakmica, postigao 21 gol i ostvario 23 asistencije. Sa Kraljevskim klubom osvojio je 12 trofeja i ima ugovor do ljeta 2029. godine. Transfermarkt procjenjuje njegovu vrijednost na 100 miliona eura.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!