NaslovnicaVijesti(VIDEO) Procurio snimak razgovora Greenwooda i Fodena sa djevojkama u Islandu!

(VIDEO) Procurio snimak razgovora Greenwooda i Fodena sa djevojkama u Islandu!

Izvještava se da su Mason Greenwood i Phil Foden platili islandskog hotelskog radnika kako bi ušuljali dvije djevojke u njihovu hotelsku sobu.

Procurio snimak razgovora

Dvojac je poslan kući i uklonjen iz sastava za utakmicu protiv Danske nekoliko dana nakon što su debitirali za Englesku protiv Islanda zbog kršenja strogih smjernica o koronavirusu, a pojavile su se i dodatne pojedinosti oko njihovih vragolija.

Kako prenosi The Sun, dvojac je tražio pomoć zaposlenika u hotelu u Reykjaviku, gdje su ga lijepo nagradili.

Izvor je rekao za novine: “Željeli su upoznati žene i trebala im je pomoć zaposlenika koji je dobio vrlo izdašnu napojnicu.”

“Nema sumnje da su znali da je ono što su učinili pogrešno. Sva pravila su im pred nosom.”

“Na putovanju je bilo manje sigurnosti nego obično, jer nijedan navijač nije smio na stadion i igrači su to iskoristili.”

Također se navodi kako ih je uhvatio engleski fiziotarapeut i spriječio ih da doručkuju sa ostatkom momčadi – što je moglo dovesti do potencijalne suspenzije za utakmicu protiv Danske.

U drugom izvještaju Daily Maila navodi se da su Greenwood i Foden u početku pokušali dovesti “najmanje” četiri djevojke u svoju hotelsku sobu.

20-godišnja manekenka Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir i njezina 19-godišnja rođakinja Lara Clausen završile su u hotelskoj sobi i razgovarale o tome kako su obojica bili “savršena gospoda”.

Nadia je rekla da je razgovarala sa zvijezdom Manchester Uniteda Greenwoodom “nekoliko dana” prije nego što su on i ostatak engleske momčadi stigli u glavni grad Islanda, ali tvrdi da nije znala da su to nogometaši.

Rekla je: “Nismo ni znali tko je Phil. Pitala sam Phila tko je on. Nisam toliko ljubitelj nogometa. Uopće ne gledam nogomet. Nismo ni znali da je Mason igrao za Man United.

“Od tada nismo razgovarali s njima. Ne želimo ih prekidati, jer oni naravno sada prolaze kroz puno toga. Nisu nas kontaktirali.

“Bili su dragi momci. Stvarno, jako lijepo.”

Procurile su i snimke poziva Snapchata gdje su dvije djevojke razgovarale sa dvojcom iz Engelske, ali djevojka na telefonu bila je Anita Gunnarsdottir.

Međutim, ona nije otišla u hotel, rekavši: “Nisam ih upoznala. Nisam jedna od djevojaka koje su išle u hotel.”

I Foden i Greenwood su dali izjave u kojima se ispričavaju zbog svog ponašanja, ali će “vjerojatno” biti izostavljeni iz sastava za utakmice u listopadu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Večeras Francuska kreće u pohod na trofej, a Mbappe na svoj...

0
Nove tri utakmice na rasporedu su danas na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a vrhunac četvrtog dana natjecanja je susret između Austrije i Francuske koji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!