NaslovnicaVijesti PRVE RIJEČI GRIEZMANNA U BARCELONI: Stravstvena zakletva Francuza za sve navijače...

[VIDEO] PRVE RIJEČI GRIEZMANNA U BARCELONI: Stravstvena zakletva Francuza za sve navijače katalonskog kluba!

Barcelona je potvrdila potpisivanje Antoine Griezmanna iz Atletico Madrida u petak, a Francuz nije gubio vrijeme kako bi se svidio navijačima katalonskog kluba.

PRVE RIJEČI GRIEZMANNA

Prema službenom priopćenju kluba, katalonski divovi platili su 120 milijuna eura za pobjednika Svjetskog prvenstva, aktivirajući klauzulu o oslobađanju sa tom ponudom.

Griezmann je potpisao petogodišnji ugovor i premda bi trebao stići u grad u subotu navečer za svoj prvi foto-shoot, službeno će biti predstavljen medijima u nedelju.

Međutim, kao što se vidi u donjem videu, on je već dao svoju prvu poruku navijačima Barcelone, gdje se stravstveno zakleo da će im pomoći da osvoje neke velike trofeje u nadolazećim godinama.

Dinamo Zagreb – Rijeka: Najava finala hrvatskog Super kupa!

“Kad sam bio dječak, tata me naučio da vlakovi ne dolaze samo jednom”, rekao je. “Sada je vrijeme da se pozabavimo izazovom novog odredišta.”

“Konačno, naši putevi se križaju. Ja ću braniti Barcine boje svojom odlučnošću i predanošću. To je naše vrijeme. Ovo je naš put.”

Vrijeme će pokazati kako trener Ernesto Valverde pronalazi ravnotežu u svojoj momčadi i startnoj postavi, dok se očekuje da će Griezmann stvoriti taj napadački trojac sa Luisom Suarezom i Lionel Messijem.

Što to znači za Philippea Coutinha i Ousmane Demebelea, ostaje da se vidi, jer Griezmannov dolazak u Barcelonu bi svakako mogao utjecati na njegovo igranje sljedeće sezone, jer se od najnovijeg pojačanja očekuje da bude u startnoj postavi.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!