NaslovnicaVijesti(VIDEO) Rakitić sa Nou Campa otišao samo u boksericama i kopačkama, ali...

(VIDEO) Rakitić sa Nou Campa otišao samo u boksericama i kopačkama, ali će to pamtiti do kraja života

Hrvatski nogometaš koji nastupa za Sevillu Ivan Rakitić dobio je toplu dobrodošlicu na Nou Camp stadionu na sinoćnoj utakmici, a na kraju je otišao u svlačionicu samo u kopačkama i boksericama jer je sve ostalo podijelio navijačima.

Rakitić je, između ostalog, dobio pljesak cijelog stadiona i jasno je da navijači ovog kluba nisu zaboravili što je učinio za njih.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon utakmice navijačima je podijelio dres i šorc, potom se rukovao s nekolicinom navijača, zaštitara i djelatnika kluba, a na kraju je još većim pljeskom ispraćen s terena.

“Nikada nije lagano igrati na Nou Campu. Razočaravajući rezultat za moju Sevillu, a hvala vam što se uvijek osjećam kao kod kuće”, napisao je Rakitić nakon utakmice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!