NaslovnicaVijesti(VIDEO) Ralf Rangnick otkrio navijaču Manchester Uniteda kada Jesse Lingard napušta Old...

(VIDEO) Ralf Rangnick otkrio navijaču Manchester Uniteda kada Jesse Lingard napušta Old Trafford

Privremeni menadžer Manchester Uniteda Ralf Rangnick je potvrdio da će Jesse Lingard napustiti klub kada mu istekne ugovor na ljeto, u razgovoru sa navijačem izvan Old Trafforda.

Lingard nije imao veliku ulogu u Unitedu ove sezone, igrajući samo 88 minuta u Premier ligi, a povezivali su ga i sa odlaskom u siječnju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Iako transfer ovog mjeseca ostaje mogućnost, Rangnick je naizgled potvrdio da veznjaku neće biti ponuđen novi ugovor na Old Traffordu.

U videu koji je na TikToku objavio korisnik PhezTheRed, vidi se kako Rangnick razgovara sa navijačima Uniteda dok daje autograme ispred Old Trafforda.

Kada navijač poziva Rangnicka da ne prodaje Lingarda, Nijemac odgovara: “Otići će na ljeto.”

Lingard je ove sezone upisao samo 14 nastupa u svi natjecanjima u kojima je postigao samo dva gola.

Prilike za prvu momčad su teško dolazile nakon dolaska Cristiana Ronalda i Jadona Sancha na ljeto.

Engleski reprezentativac snažno je povezan s Newcastleom, koji ga želi dovesti na posudbu do kraja sezone.

Govoreći ranije ovog mjeseca, Rangnick je potvrdio da postoji interes za 29-godišnjaka iz brojnih klubova.

“On je stvarno dobar igrač, to vidim na svakom treningu. Za mene je normalno da drugi klubovi poput, na primjer, Newcastlea pokazuju interes za njega”, rekao je Rangnick.

“Nisam ja taj koji se time bavi. Znam da bi moglo biti interesa drugih klubova, ali ako me sada pitate što će se dogoditi u sljedećih 10 dana do zatvaranja prijelaznog roka, bojim se da ne mogu odgovoriti na to pitanje.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!