NaslovnicaVijesti(VIDEO) Reakcija Di Marije kada je saznao da mu pljačkaši drže obitelj...

(VIDEO) Reakcija Di Marije kada je saznao da mu pljačkaši drže obitelj za taoce!

Zvijezda PSG-a Marquinhos bio je na meti pljačkaša koji su njegovu obitelj držali taocima, prema pisanju zapanjujućih izvještaja.

26-godišnji brazilski branič igrao tijekom PSG-ovog šokantnog poraza protiv Nantesa (1-2) na Parku prinčeva u nedelju.

Marquinhosov suigrač Angel Di Maria izveden je sa terena u toj utakmici, jer je morao odjuriti u svoj dom nakon što su i njegovu obitelj držali za taoca.

Prema izvješćima, Di Maria je Park Prinčeva napustio odmah nakon što je bio obaviješten o invaziji kuće.

Suprugu i djecu 33-godišnjeg argentinskog napadača pljačkaši su navodno držali kao taoce.

ESPN sada izvještava da je Marquinhos bio još jedan igrač PSG-a na meti domaćih napadača tijekom Nantesove utakmice.

Mediji tvrde da su njegovi roditelji u to vrijeme bili kod kuće i da su ih pljačkaši držali kao taoce.

Francuska policija je pokrenula istragu o tom pitanu, a PSG također nudi svoju podršku Marquinshosu, Di Mariji i njihovim obiteljima.

Di Maria je i prije imao problema kada su mu pljačkaši upali u kuću tijekom njegovog boravka u Manchester Unitedu 2015. godine.

PSG-ov poraz od Nantesa ostavlja aktualnog prvaka sa tri boda zaostatka za liderom Lilleom.

“Postoje situacije izvan nogometa koje također objašnjavaju drugo poluvrijeme. To nije izgovor, ali je dovelo do smanjenja energije. Puno smo vrijeme razgovarali o drugim stvarima osim o nogometu.” izjavio je Pochettino.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!