NaslovnicaVijesti(VIDEO) Reakcija Jacka Grealisha nakon što je dobio taktičke savjete od Guardiole

(VIDEO) Reakcija Jacka Grealisha nakon što je dobio taktičke savjete od Guardiole

Jack Grealish rekao je Pepu Guardioli kamo da ide nakon što je dobio nekoliko taktičkih savjeta tijekom pobjede Manchester Cityja nad West Hamom od 2-0.

City nije bio najbolji, ali je zabilježio pobjedu na londonskom stadionu zahvaljujući briljantnom golu Erlinga Haalanda na njegovom debiju u Premier ligi. Izborio je i realizirao penal u prvom, i postigao još jedan gol u drugom poluvremenu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Čini se da Guardiola nije bio baš zadovoljan kako je City započeo utakmicu i kao što to često čini, viđen je kako daje upute Grealishu u trećoj minuti.

Ali snimka koja kruži društvenim mrežama pokazala je kako igrač od 100 milijuna funti nije izgledao baš zadovoljno onim što mu je rečeno, te je frustrirano podigao desnu ruku.

Apsolutni perfekcionist, Guardiola često razgovara sa svojim igračima u pauzama u igri dok pokušava napraviti taktičke izmjene. Čini se da nije imao previše problema s Grealishevom reakcijom jer je bivši kapetan Aston Ville igrao svih 90 minuta.

Sljedeća utakmica za City je protiv Bournemoutha u subotu za njihovu prvu domaću utakmicu ove sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!