NaslovnicaVijestiVIDEO: Reakcija komentatora postala hit, pogledajte kako je doživio naslov

VIDEO: Reakcija komentatora postala hit, pogledajte kako je doživio naslov

Argentinski komentator Andrés Cantor doživio je vrlo emotivno osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru, prvog Svjetskog prvenstva za Gaučose nakon 36 godina. Njegova reakcija nakon postignutog pobjedničkog pogotka postala je hit na društvenim mrežama.

Koliko mu je značilo i kakav je osjećaj gledati svoju zemlju uživo dok postaje svjetski prvak najbolje govori video koji je postao vrlo popularan na društvenim mrežama, a na kojem se vidi kako komentator Cantor vrlo emotivno proživljava vjerojatno najsretniji trenutak u njegovoj poslovnoj karijeri.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Podsjećamo, nakon regularnih 90 minuta rezultat je bio 2:2, u dodatnih 30 minuta postignut je još po jedan pogodak s obje strane, a na kraju je slavila Argentina nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Lionel Messi zabio je dva pogotka, a Di Maria jedan za Argentinu, dok je Kylian Mbappe, najbolji strijelac turnira, postigao hat-trick za Francusku.

Najnovije vijesti

Čitač usana otkrio što je Salah rekao Kloppu na utakmici protiv...

0
Egipatski nogometni virtuoz Mohamed Salah upleo se u napetu situaciju s menadžerom Liverpoola, Jurgenom Kloppom, dok su Redsi pokušavali stići do pobjede nad West...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!