NaslovnicaVijesti(VIDEO) Reakcija Messija na osvajanje Joan Gamper trofeja govori sve o njegovoj...

(VIDEO) Reakcija Messija na osvajanje Joan Gamper trofeja govori sve o njegovoj situaciji na Nou Campu!

Mnogi se suosjećaju sa reakcijom Lionela Messija nakon što je Barcelona podigla Joan Gamper trofej, što nam govori sve što trebamo znati o njegovoj trenutnoj situaciji na Camp Nou.

Prošli mjesec, peterostruki osvajač Zlatne lopte rekao je dužnosnicima Barce da želi napustiti katalonskog giganta, a pojavili su se izvještaji da je spreman igrati za Manchester City.

No, nakon predaje zahtjeva za transfer, sve se potpuno zaokrenulo kada je Messi na kraju donio odluku da ostane u klubu još godinu dana kako bi izbjegao pravni spor.

Izrazio je želju da napusti Barcelonu u produbljenom intervjuu, gdje je razgovarao o lošim odnosima sa predsjednikom Josepom Marijom Bartomeuom i o tome kako je došao do odluke da ostane.

Messi se kasnije vratio trenizima i u subotu popodne igrao u tradicionalnom turniru – Joan Gamper – protiv kolega iz La Lige Elchea.

33-godišnjak nije bio u najboljoj formi, ali odigrao je ključnu ulogu u prvom golu kojeg je postigao Antoine Griezmann u trećoj minuti, nakon nevjerojatne asistencije Jordija Albe.

Barcelona je na kraju pobijedila utakmicu sa 1-0 međutim, mnogi su primijetili neprocjenjivu reakciju Messija nakon što se utakmica završila.

Argentinac je izgledao jadno dok je sjedio na klupi i kada je otišao da primi trofej, lice mu je bilo tužno.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!